Storytelling for all its worth

Til forside af FarmerjournalenForside.html
 

Danmarks bedste mindre sygehus - foreløbig 5 år i træk!!

Min mand og jeg er kommet i reparationsalderen og har de seneste par år begge gennemgået operationer – nye hofter og knæ – på Silkeborg Sygehus.

Dette har naturligvis affødt flere besøg og ophold, og hver eneste gang har vi sagt til hinanden: ”Det var dog utroligt! Sikke en god service og altid smilende personale”. Jeg har ved adskillige lejligheder spurgt personalet – repræsentanter for samtlige faggrupper - hvordan de dog kunne bevare den gode ånd og tone. Den mærkes overalt.

Stedse har svaret været: ”Fordi vi kan lide at være her, og fordi vi hjælper hinanden. Hver dag er en god dag her i huset”. Så enkelt. Og så banalt.

I en tid, hvor vi i den ældre generation til stadighed forundres over, hvor mange samfundsopgaver, der enten er glemt eller blot slingrer af sted, er dette sygehus enestående. Lad mig her inddrage postvæsenet og da i øvrigt det offentlige transportsystem.

Man har bestemt ikke indtryk af, at der er er rigelige midler i Silkeborg. Sygehuset er pænt sagt temmelig nedslidt, og også her har personalet travlt, for etagelogistikken kræver et personale, som virkelig er på tæerne med hjælp til hvad og hvor. Men aldrig så travlt, at der ikke altid er smil på læben og tilbud om en hjælpende hånd. Og der er gennemgribende rent overalt.

Silkeborg Sygehus er gennem de seneste 5 år blevet kåret til Danmarks bedste, mindre sygehus. 6-tallet må være en selvfølge! Tak til Silkeborg Sygehus.

Lisbeth Andersen-Farmer

Skovbrynet, Pindstrup, Ryomgaard

fredag den 8. november 2019

Redaktørens knæ kommer under professionel, kærlig, behandling i en reportage on line fra operationsbordet i denne artikel.

Men nu er det fruens tur med begge hofter i to omgange.

Hvad oplevede hun?