Storytelling for all its worth

Til forside af FarmerjournalenForside.html
 

Efter at have sejlet en uge på Rhinen og Mosel er glæden over oplevelsen af denne rejseform stor. Selv det mest forjagede og stressede menneske må overgive sig og åbne døren ud til den klukkende flod. Og betragte livet på bredden, der langsomt glider forbi, mens sommerens udvendige 27 grader afløser klimaanlæggets temperatur i luksuskahytten. Øjeblikkets tindrende naturskøn-hed lagres på nethinden. Dette smukke øjeblik bliver til en time. Mange timer. Mange dage. ”Livets pausebilleder” passerer. Og passerer. Motiverne er talrige. Bjergtoppene med deres mange borge, skovene, fuglene - svanerne, skarverne, gæssene. Samt den ene ørn, som ”makes my day”! Fra tid til anden afbrydes sceneskiftene af flodlægtere, der passerer med deres 2000 tons bulklast – cement, foder, malm, skrot. En lindrende og salig pause fra stress og tidjagende hæslighed.


Et madtempel gemmer sig ombord.

Discovery’s kun fem års alder siden søsætningen mærkes på flere måder. ”Alting” fungerer. Alt virker. Standarden understreges af den smukke, skandinavisk stylede møblering. Der er rent, tjek selv hvorsomhelst under senge og i kroge. Lydsvag sejlads med kun en anelse vibrationer i det 125 meter lange skrog, selv ved de maksimale 22 km/t. Lav vægt = lavt dybdegående = sikker sejlads. Se flere data om Discovery her.


En gennemgang af ugens menu tilkendegiver, at begrebet gourmetinspireret mad ligger ganske tæt på det niveau, som Discovery’s Chef de la cuisine, Sorin Bubulinis har anlagt. Der er altid en ny hors d’oeuvre og en suppe på menuen hver dag. Men der ud over vælger man også mellem ikke mindre end tre forskellige tallerkenanrettede hovedretter til frokost hver dag. Og tilsvarende om aftenen. Til al overflod er der en vegetarret mellem disse tre valgmuligheder. Hver dag. Der er også tre nye vinforslag til hver frokost og hver aften..

Denne madoplevelse var virkelig overraskende og positiv. Best Travels rejser er med alle måltider betalt, dog uden drikke, ligesom selskabets danske guider ombord sikrer et kulturelt højt vidensniveau ved besøgene i land. Her kan man med rimelighed tale om ”value for money”.

Kaptajn

Anton de Bot

Hotel Manager

Josef Fur

Chef de cuisine

Sorin Bubulinis

Operations Manager 
Kalin Dimitrov Dimitrov_GB.html
Discovery er et hotel,  som bevæger sig afsted med dig, mens du glider forbi den række vidunderlige landskaber, som er det egentlige mål for din ferie.
”Al navigation og transport, havneanløb - alle de med sejladsen forbundne opgaver, dette henhører under kaptajnen. 
Klik og læs videre
Josef_Fur_DK.htmlJosef_Fur_DK.htmlshapeimage_4_link_0

Den original, som i 1430erne lagde grunden til bogtrykskunsten. Mainz.

God. Bedre. Best Travel.

Discovery’s detaljer vakte min nysgerrighed. For hvem er folkene bag dette krydstogtskib? Jeg fik arrangeret et interview med...

Som 13 årig fik han lov at styre familiens kæmpe flodbåd første gang. Lastet med mange hundrede tons gods. 
Det var på floden Meuse i Frankrig, at kaptajn Anton de Bot havde sin debut som styrmand på forældrenes flodbåd. at styre.Anton_Bot_DK.html
Din næse sender dig første signal om et perfekt måltid. Som kok. Og som gæst.

Det er Sorin Bubulinis, som orkestrerer den smagsmæssige finish af de valgmulige hovedretter, som tilbydes gæsterne på ugens krydstogt med River Discovery II”. 
Klik og læs videre
Bubulinis_DK.htmlBubulinis_DK.htmlshapeimage_7_link_0
Kort efter rullede en armada af taxier op langs Discovery II. Udflugten var reddet.

Discovery’s operations manager er specialiseret i håndtering af de udflugter, som arrangeres ud fra et krydstogtskib, når det anløber en havn. 
Klik og læs videre
Dimitrov_GB.htmlDimitrov_DK.htmlshapeimage_8_link_0

Af Leif Andersen-Farmer©

Europaparlamentet mangler lissom

et medlem...

Svævebane i Koblenz over Discovery

KLIK Anton_Bot_DK.html
KLIK Josef_Fur_DK.html
KLIK Dimitrov_DK.html
KLIK Bubulinis_DK.html